Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Escolar Municipal marca les directrius del Pla d'Acció Educatiu 2017-18

Imatge 1.
Imatge 1
La Regidoria d'Educació va organitzar el 6 d'octubre una sessió participativa per establir les línies que es prioritzaran en el Pla d'Acció Educatiu 2017-2018. La sessió, que va comptar amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, es va realitzar en el marc del Consell Escolar Municipal i va incloure els diferents agents implicats en l'àmbit educatiu local.

En la jornada es van crear tres grups de treball en relació a les següents premisses: què cal seguir fent, què cal fer de nou i què cal fer diferent. Aquests punts de partida van servir per reflexionar sobre el que s'està fent a Ripollet en clau educativa i cap a on cal anar. El resultat d'aquest taller servirà per prioritzar les actuacions que vertebraran el Pla d'Acció, juntament amb l'informe de Planificació Educativa, en el qual també intervé la Diputació i que es va presentar el 26 de setembre.

Actualment, el Pla Educatiu Local es troba en fase de revisió perquè la realitat educativa del municipi ha canviat molt des del darrer que es va elaborar, el 2013-2016. Oriol Mor, regidor d'Educació, ha manifestat que el Pla "és una oportunitat per establir les línies estratègiques i potenciar la participació. És necessari anar més enllà i teixir una xarxa de projectes globals i compartits".

L'objectiu és tenir el Pla Educatiu Local com a eix i el Consell Escolar Municipal com a motor. La fase següent és treballar les propostes que van sorgir el 6 d'octubre abans d'elaborar el document final que es passarà a aprovació del Ple Municipal.

E.P.