Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats locals donen la seva 'Pinzellada' a la vida i obra de Lorca

Imatge 1.
Imatge 1
Les moltes facetes artístiques de Federico García Lorca i part de la seva obra van quedar reflectides aquest diumenge, 9 d'octubre, sobre l'escenari del parc de Rizal. Pinzellades Lorca va barrejar la dansa contemporània, amb la poesia, el flamenc, la pintura, els titelles i el circ i fins i tot el body paint, tot jugant amb el simbolisme de Lorca.
Un espectacle on Joana García, membre de La Careta Teatre, ha conseguit la implicació de nombroses entitats i artistes, com ara Juan López i Epidemic; Noelia Españana amb Danza Joven; l'IES Can Mas, el CFA Jaume Tuset i la cantant Natalia Murillo Matilla. Aquest és un dels molts actes que fins al desembre es realitzaran en el marc de l'Any Lorca 2016 a Ripollet. #AnyLorcaRipollet

El proper acte tindrà lloc divendres, 14, amb una lectura dramatitzada de Yerma a la Biblioteca de Ripollet, a les 20 h, a càrrec de d'Amics del Teatre i la col·laboració de Noelia España. Dissabte, 15 d'octubre, el Teatre Auditori del Mercat Vell acollirà a les 19.30 h un festival flamenc en homenatge a Lorca, organitzat per la Asociación Rociera Alegrías del Sur i la Peña Flamenca la Macarena. El preu de l'entrada és de 3 euros. Diumenge, també al Teatre, es durà a terme una sessió especial de Nits de Música amb la col·laboració de La Escalera. Un acte gratuït, també dedicat a Lorca, que tindrà lloc de 18 a 19.30 h.

Més fotografies a InfoRipollet.

R.H.