Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP proposa diferents correccions de la Festa Major

Imatge 1.
Imatge 1
El Partit Popular de Ripollet ha fet arribar al Patronat de Cultura un escrit amb una llista de correccions i millores sobre la Festa Major. Segons va informar en roda de premsa, el portaveu popular, Víctor Diéguez, el passat dijous, 6 d'octubre, aquestes han estat recollides de veïns de la població, preocupats per aspectes com ara el canvi de dia del pregó, les molèsties del Correbars i els espais dels parcs del riu Ripoll i Gassó Vargas, així com la disgregació dels actes.
L'exregidora popuar Francina Sau va parlar del Correbars, alertant sobre els problemes que van generar un grup d'incívics que es van acoplar darrera de la comitiva, que van deixar "brutícia, pixats i que llençaven gots i llaunes". També va criticar que els veïns van patir molèsties perquè "el xiringuito intal·lat al parc de Gassó Vargas va sobrepassar l'horari establert" i "va haver baralles, que van requerir la presència de la Policia Local". Finalment, Sau va demanar que la Comissió de la Festa Major reflexionés sobre la idoneitat de la "disgregació" de la festa, ja que, en la seva opinió, "la rambla va quedar abandonada".

Per la seva part, l'altre exregidora del PP, Cristina Lozano, va posar en dubte l'encert de la ubicació de l'escenari del parc del riu Ripoll, perquè "els sorolls van comportar cancelacions i pèrdues a l'Hotel Ibis". També va criticar la  pèrdua de públic al pregó pel canvi a divendres i que els membres de la Comissió participéssin en el show.

A continuació, el portaveu del grup municipal del PP, Víctor Diéguez va explicar la trobada el l'agrupació amb el Club de Jubilats per la residència, que va comptar amb la presència del portaveu adjunt al grup parlamentari, Santi Rodríguez. Fruit d'aquesta reunió, el PP presentarà el Parlament una proposta de ressolució en la línia de la moció aprovada al darrer Ple per unanimitat de tots els grups polítics, que insten a la Generalitat que tiri endavant la residència i la doti de pressupost per aquest 2017.