Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa, cultura i tradició a la XXVIa Trobada de Gegants

Imatge 1.
Imatge 1
La colla de Gegants de Ripollet ha fet un agraiment a tothom -colles visitants, veïns, geganters i grallers locals- qui ha fet possible l'èxit de la XXVIa Trobada de Gegants, el passat diumenge, 2 d'octubre. El temps va respectar i la desena de colles participants van complir amb la seva cita al parc de Primer de Maig, on van fer la tradicional plantada. Cap a migdia, va iniciar-se la cercavila per la Rambla de Sant Jordi, fins a la plaça de l'ESBAR, on es va realitzar el ball de lluïment.
Una diada on es va poder tornar a escoltar el Ball dels Gegants de Ripollet, que van tancar la jornada, acompanyats pels Grallers de Ripollet. Els gegants, en Pere i n'Elisenda; els gegantons Gonçal i Teresa, que acaben de complir 25 anys, i els gegantonets, el Jordi i la Mariona van protagonitzar la trobada, acompanyats per la Colla de Geganters del Masnou, els Gegants de Flaçà, la Colla Gegantera Cerdanyola del Vallès, els Gegants de Montcada i Reixac, la Colla Gegantera de Guissona, els Gegants de Montmeló, els Gegants De Gràcia De Sabadell, la Colla de Geganters de Badia del Vallès, la de Les Borges Blanques i el Xup de Manresa.

Recordem que amb motiu de la Trobada de Gegants, la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals (CRAC), ha portat al Centre Cultural l'exposició Ramon Llull. Llibre d'Amic e Amat, que es pot veure durant gairebé tot el mes d'octubre a la Sala 1.

R.H.