Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cultural inaugura exposicions sobre la natura i Ramon Llull

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre Cultural va inaugurar dimarts, 27 de setembre, dues noves exposicions. A la Sala d'Art es troba Naturgraphic, els dissenys ocults de la natura, una sèrie de fotografies de l'Associació Espanyola de Fotògrafs de la Natura (Aefona). I a la Sala 1 es poden veure les il·lustracions de Jean-Jacques Laigre sobre el Llibre d'amic e amat de Ramon Llull.

L'exposició Naturgraphic, organitzada per l'Associació Foto-Cine Ripollet-Cerdanyola (Afocer), és una mostra dels patrons i les formes que es poden veure en les estructures naturals, com els nervis d'una fulla, l'espiral d'una caracola o la desembocadura d'un riu. La mostra es podrà visitar fins el 30 d'octubre.

L'altra exposició és una col·lecció d'il·lustracions del francès Jean-Jacques Laigre inspirats en 25 dels versicles del Llibre d'amic e amat. Són collages de diferents formes i colors que contenen el propi text del versicle. La mostra es podrà visitar fins el 28 d'octubre i ha estat portada a Ripollet per la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals (CRAC) a l'entorn de la Trobada de Gegants.

E.P.