Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la 2a Nit de Tapes del Mercat i la Unió de Comerciants s'engresca a tornar a sortir al carrer

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dissabte, 1 d'octubre, la rambla de Sant Esteve i el Mercat Municipal viuran un vespre molt especial. A partir de les 20 hores, se celebra la 2a edició de la Nit de Tapes, en la qual els paradistes del Mercat Municipal oferiran elaborades tapes i begudes a bon preu. La Nit de Tapes es va estrenar l'any passat amb un gran èxit d'assistència, ja que va coincidir amb el Survival Zombie. Els paradistes del Mercat Municipal esperen tanmateix que enguany es repeteixi l'afluència de veïns. Els visitants podran degustar tapes al preu d'1, 2 i 3 euros. Per altra banda, totes les begudes valdran 1 euro. A més, enguany, els paradistes han preparat algunes novetats, com ara taules per seure a l'exterior o música per gaudir de la vetllada.
Paral·lelament, els comerciants de la Unió de Comerciants (UCR) s'hi sumaran amb una nova edició de la Nit del Comerç. Els comerços de la UCR instal·laran els seus estands a la rambla de Sant Esteve, davant del Mercat Municipal, amb una variada oferta: estètica, moda, calçat, complements, llaminadures, moda íntima, serveis a l'empresa, òptica, etc.

La 2a Nit de Tapes i la Nit del Comerç es durà a terme des de les 20 hores fins a la mitjanit de dissabte. És una activitat organitzada per la UCR i el Mercat Municipal, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet.

Fotos: Imatges de l'edició passada de la Nit de Tapes i de la Nit del Comerç, i cartell d'aquesta edició.

J.S.