Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ambient de festa i convivència a les 36enes Festes de la Tardor

Imatge 1.
Imatge 1
El barri de Pont Vell va viure del 23 al 25 de setembre tres dies intensos de festa i veïnatge a la 36a edició de les Festes de la Tardor. La pluja, que va fer aparició els tres dies de la festa, no va aigualir la gran quantitat d'actes previstos, la majoria al carrer, que van comptar amb una gran participació. Concerts, activitats infantils, cultura popular i dinars al carrer van tornar a agermanar les poblacions de Cerdanyola i Ripollet.
La festa va tornar a comptar amb la col·laboració d'un bon nombre de veïns, comerços i entitats locals. Quant a les entitats ripolletenques, hi van ser presents el Club d'Escacs Ripollet, els Trabucaires de Ripollet, Gegants de Ripollet, Gitanes de Ripollet, Diables de Ripollet, Centre d'Esplai La Gresca, Clàssics Ripollet i Rhytm'n'Moyo, entre d'altres. També hi va col·laborar el CIP Molí d'en Rata i el Patronat Municipal d'Esports. Entre les novetats, el programa va comptar amb una jornada de donació de sang, una passejada fotogràfica i el Pontcert'16 de divendres.

La Comissió de les Festes de la Tardor manté oberts dos concursos fotogràfics sobre la festa. D'una banda el XV Concurs Fotogràfic Santiago Piñol. Les fotografies poden presentar-se fins el 28 de novembre, des de la web d'AFOCER. I fins el 30 de setembre es poden penjar les fotos per al concurs d'Instagram, amb les etiquetes #tardorpontvell16 i #igerscerdanyola.

Fotos: Regidoria de Comunicació i Comissió de Festes de la Tardor.

R.H.