Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PMO presenta una línia d'ajuts perquè les empreses locals contractin treballadors en atur

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet, a través del Patronat Municipal d'Ocupació (PMO), ha obert una línia d'assignacions econòmiques públiques per al foment de l'ocupació i la consolidació del teixit empresarial i comercial del municipi sota el nom de "Generem Ocupació amb Empreses". Aquest programa compta amb el suport tècnic i econòmic del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2016-2019 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

L'objectiu d'aquest programa és incentivar la contractació de persones desocupades. Les empreses i entitats poden sol·licitar aquest ajut han de complir els requisits següents:

o Ser persones físiques o jurídiques.
o Tenir la seva seu social i/o centre de treball a Ripollet i Àrea Metropolitana.
o No haver fet acomiadaments improcedents en els tres mesos anteriors a la data de contractació.
o No tenir cap deute amb l'Ajuntament.
o Estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries amb l'Estat i la Generalitat, així com de les obligacions amb la Seguretat Social.

Quant als treballadors, els col·lectius prioritaris a contractar són:

- Persones desocupades que hagin exhaurit la prestació per desocupació sense dret al subsidi d'atur, o hagin esgotat aquest subsidi en el moment de presentació de l'oferta d'ocupació.
- Persones desocupades majors de 45 anys.
- Persones desocupades amb discapacitat.
- Persones desocupades durant dos anys o més.
- Dones desocupades.
- Joves desocupats de 16 a 35 anys.

La durada dels contractes de treball ha de ser, com a màxim, de dotze mesos i els contractes hauran de ser d'una jornada complerta o superior al 50 per cent de l'establerta per conveni. El termini per a presentar les sol·licituds d'ajuts en aquesta convocatòria finalitza el 30 de novembre.

Per sol·licitar més informació les empreses i entitats interessades a participar poden consultar les bases reguladores en el document adjunt, o bé al telèfon 935 807 642 o per correu electrònic a empro@ripolletocupacio.cat.

E.P.