Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pont Vell obre la trenta-sisena edició de les Festes de la Tardor

Imatge 1.
Imatge 1
El barri del Pont Vell inaugura el 23 de setembre la trenta-sisena edició de les Festes de la Tardor amb una tronada que tindrà lloc a les nou del vespre. Els actes del primer dia hi haurà una exhibició de motos al carrer de la Verge de Montserrat i, a dos quarts d'onze de la nit, començarà un concert de Buscando al Duende i Camaleón a l'envelat del carrer de Nostra Senyora dels Àngels.

Dissabte s'inaugurarà la dotzena Fira d'Art i Artesania al carrer de l'Estació, la qual també es podrà visitar diumenge. Durant aquest dia de dissabte es podran realitzar partides d'escacs, un taller de circ, veure màgia i una exhibició canina, o participar en una gimcana infantil de fotografia. Els actes de dissabte finalitzaran amb un recital d'havaneres, un correfoc i el ball de nit amb l'Orquestra Aquarius.

Diumenge, els veïns i veïnes del barri es despertaran amb els trabucaires. De les activitats que es trobaran destaquen la cercavila de cultura popular, una marxa ciclista, una botifarrada a l'escola Tiana i una diada castellera que acabarà amb un dinar popular. Ja a la tarda, les Festes de la Tardor clouran amb un bingo i l'actuació de la cantautora ripolletenca Ona Osuna, la qual estarà acompanyada per Raúl Rejes i Aleix Monzó.

A l'Agenda d'InfoRipollet trobareu tots els actes i les hores en què es faran.

E.P.