Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ràdio reprèn la programació, que incorpora un magazín informatiu setmanal i altres espais nous

5è Curset de ràdio celebrat al juliol.
5è Curset de ràdio celebrat al juliol
La programació de la nova temporada de Ripollet Ràdio, que s'estrena aquest 12 de setembre, té com a novetats l'ampliació de l'informatiu dels divendres, que passarà a ser de dues hores i la potenciació de la participació.

Així, es donarà més temps a l'Info Setmanal, per poder fer més entrevistes i debatre amb més profunditat sobre els temes d'actualitat. D'altra banda, el musical que presentava Ramon Argenté els divendres passarà a realitzar-se els dimecres i periòdicament comptarà amb connexions des de la unitat mòbil per conèixer l'opinió dels ripolletencs en temes d'interès local i general.

Així mateix, s'està preparant un cicle de debats temàtics, que s'oferiran al llarg de la temporada, alguns dels quals es faran al Centre Cultural amb participació del públic. La nova graella també incorporarà progressivament nous espais realitzats per entitats i voluntaris, a mesura que es vagin enllestint els projectes i la formació dels nous col·laboradors. Aquests s'emetran a la franja de vespre-nit.

Es busquen col.laboradors d'esports
La ràdio vol ampliar l'equip d'esports amb la incorporació de voluntaris, amb vocació pel periodisme esportiu. Les persones interessades han de contactar amb l'emissora, enviant un correu des de . Posteriorment participaran en una jornada de formació sobre ràdio esportiva i ajudaran a fer un seguiment dels clubs locals, a través de cròniques i entrevistes per al programa, que s'emet els dilluns a les 19 hores.

Celebrat el 5è curs de ràdio
Un total de 8 alumnes van realitzar el curs de ràdio, impartit el passat mes de juliol als estudis de l'emissora municipal i que va consistir en 4 sessions temàtiques. Els participants van fer pràctiques de locució de programes informatius, musicals, textos creatius i entrevistes. Aquest és el cinquè any que es fa el curs, per on han passat prop d'un centenar de persones i d'on han nascut una desena de programes.

Foto: els alumnes del 5è curset de ràdio realitzat el passat mes de juliol.