Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre la inscripció del nou curs del Kftí del Casal de Joves

Imatge 1.
Imatge 1
Els joves de Ripollet d'entre 12 a 17 anys ja es poden inscriure a les activitats del Kftí. Durant tres dies a la setmana, de les sis de la tarda a les vuit del vespre, els joves fan reforç escolar amb monitors titulats i activitats de grup adients per les seves edats i tallers. També inclou dos dissabtes al mes que s'aprofiten per fer sortides i excursions adaptades a les seves necessitats i característiques com a joves. El preu del servei és de 25 euros.

El Kftí és un servei municipal de la Regidoria de Joventut que té com a objectiu potenciar el desenvolupament integral dels joves, tant des de la perspectiva individual com col·lectiva. El Kftí es troba ubicat al Casal de Joves, a la rambla de Sant Jordi, 6.

A banda del Kftí, la Regidoria de Joventut està treballant en la preparació d'activitats adreçades a joves de més de 18 anys dins de l'espai Kftó, ubicat també dins del Casal de Joves. Aquest espai vol dinamitzar i potenciar al jovent de més de 18 anys de Ripollet.

Per més informació podeu trucar al telèfon 93 5046024, o enviar un correu electrònic a l'adreça . També hi ha la possibilitat de demanar informació sobre beques per realitzar les activitats d'ambdós serveis.

E.P.