Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vintena d'entitats participen a la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya 2016

Imatge 1.
Imatge 1
Una vintena d'entitats van participar en l'acte oficial de la Diada Nacional de Catalunya, organitzat per l'Ajuntament de Ripollet. La commemoració, davant del monument de Rafael Casanova, va començarar a les 10 hores i va estar amenitzada per la Societat Coral El Vallès, amb la interpretació de l'Himne de Ripollet -amb lletra del ripolletenc Josep M. Brull, El Cant de la Senyera i Els Segadors, a més d'un repertori especial preparat per a l'ocasió.

A la presentació es va explicar que es tractava d'un acte "per commemorar que Ripollet és un poble d'acollida, que s'ha anat forjant amb les mans de tothom i que s'enfronta a reptes que poden canviar significativament el seu futur. Un futur on tothom hi té cabuda i molt a dir, un exemple de maduresa democràtica". I es va remarcar que, "donant veu a totes les expressions", l'acte d'enguany era "més col·lectiu, amb les entitats com a principals protagonistes", "no només és un acte oficial de l'Ajuntament, sinó de tot el poble de Ripollet".

Durant la cerimònia, les 21 entitats participants van realizar les seves ofrenes florals i va haver un ball de l'Associació Ripollet Country i dels Gegants. Van realitzar parlaments l'Assemblea Nacional Catalana, el Partit Demòcrata Català i Decidim. El programa va cloure amb l'ofrena institucional i una foto amb tots els participants. D'altra banda, destacar que, tot i ser presents a l'acte, ERC i Compromís per Ripollet van fer les seves ofrenes fora de l'acte oficial, abans del seu inici.

Vegeu al canal InfoRipollet a Facebook l'Àlbum de la Diada 2016.

També podeu veure els de l'any passat:
- Àlbum de fotos de la Diada de 2015.
- Vídeo de l'actuació de la Societat Coral El Vallès a la Diada de 2015.