Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centro Aragonés tanca diumenge el termini del concurs de cartells del seu 20è aniversari

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest diumenge, 4 de setembre, acaba el termini per participar en el concurs de cartells pel 20è aniversari del Centro Aragonés de Ripollet. La celebració de l'aniversari tindrà lloc del 25 al 27 de novembre i la festa es promocionarà amb el disseny que guanyi aquest concurs. Els interessats a prendre-hi part han d'enviar les seves imatges abans de les 23.59 hores del 4 de setembre al mail centroaragonesderipollet@gmail.com.
El concurs està adreçat a qualsevol persona major de 12 anys (si s'és menor, s'ha de presentar una autorització del seu tutor). La temàtica del cartell ha d'incloure elements relacionats amb Aragó, Ripollet i el mateix Centro Aragonés. A més, ha d'incloure les frases "Centro Aragonés de Ripollet", "XX aniversario" i "25, 26 y 27 de noviembre de 2016". El disseny s'ha d'enviar en format jpg o pdf, i el guanyador s'escollirà a través d'una votació popular al Facebook i Twitter de l'entitat.

El premi per al guanyador serà una invitació per a l'esmorzar típic que organitza el Centro durant les Festes del Pilar, 2 invitacions per al Gran Festival de Jotas, que se celebrarà al Teatre Auditori el pròxim 12 d'octubre, i 2 invitacions més per a l'espectacle dels Titiriteros de Binéfar que actuaran el 26 de novembre al Teatre Auditori del Mercat Vell.

J.S.