Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ripolletenc David Rodríguez mostra el seu talent de màgia i humor #FMripollet16

Imatge 1.
Imatge 1
David Rodríguez és un jove ripolletenc (només 20 anys) que ja ha conquerit els millors escenaris de màgia del Vallès Occidental. El seu talent comença a ser conegut fins i tot a Barcelona. De fet, ha realitzat alguna actuació al programa Info K del Canal 33. Aquest talent es podrà veure  dissabte 27 d'agost a la Festa Major a partir de dos quarts de dotze de la nit a la plaça de Pere Quart.

Segons ell mateix explica, el seu espectacle és una barreja de màgia clàssica amb la més moderna semblant al mentalisme. Així sí, tot cobert amb una fina capa d'humor. A més, la participació del públic esdevé clau en uns espectacles on "el públic adult s'ho passa pipa", explica ell mateix Rodríguez, de nom artístic Mag David.

"Busco redirigir la màgia cap a una altra banda", afegeix el jove talent ripolletenc. "Vull donar-li la volta, tot jugant amb les paraules i sobretot fent servir l'humor perquè tothom passi una bona estona". En resum, els assistents al seu espectacle tindran bones dosis de sorpreses i de riures. David Rodríguez es va iniciar al món de la màgia amb només 11 anys, "després de veure un espectacle del Màgic Andreu; llavors vaig dir: mama, vull ser mag". La seva determinació l'ha portat a guanyar el tercer Concurs de Màgia Sant Joan Bosco de Nous Talents de Sabadell i a participar en la Gala Internacional de Màgia Màgicus de Barcelona i a diverses gales d'Àfrica Màgica. A banda del programa Inko K, David Rodríguez també ha mostrat els seus espectacles al programa Badabam, de Vallès Televisió i, fins i tot, a un creuer.

Entre els seus referents hi ha un dels mags principals del panorama català com és el Mag Lari, però també de clàssics, com el mític David Copperfield. Però sobretot en destaca "un gran amic que em va ajudar en el món de la màgia, el Mago Sergio".

Així és David Rodríguez. Talent ripolletenc en estat pur, l'espectacle del qual no deixarà indiferents a ningú, ni a grans ni a petits.