Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Connecta't a la Festa Major! #FMripollet16

Imatge 1.
Imatge 1
La Festa Major de Ripollet no seria el que és sense la participació i la implicació de tots els veïns. Per aquesta raó, amb motiu de la Festa Major, s'han habilitat diversos canals a les xarxes socials per potenciar aquesta participació. A més, a través de les xarxes es podrà mantenir informada la ciutadania sobre qualsevol novetat de les activitats de la festa. Així doncs, s'ha creat l'etiqueta de Twitter #FMripollet16 i la regidoria de Cultura (a través del seu compte culturaripollet) informarà puntualment sobre els actes de la festivitat. També s'ha obert una pàgina de Facebook sota el nom de 'Festa Major Ripollet' i s'ha creat la pàgina web oficial de la festa (festamajor.ripollet.cat).
Durant els dies de la Festa Major, s'instal·larà a la plaça del Molí un punt de trobada i informació. L'estand estarà obert el dissabte, diumenge i dilluns, de 10 a 14 hores, i de 18 a 21 h. Els visitants i els veïns podran acostar-se per omplir l'enquesta de la Festa Major.

El Bus Pollet
Una novetat de la Festa Major d'aquest any és el nou servei que s'oferirà durant aquests dies: el Bus Pollet, un autobús gratuït, que recorrerà tota la vila i tindrà un gran nombre de parades. Els combois sortiran cada 30 minuts. El seu horari serà divendres i dissabte, de 18.30 a 23.30 hores i diumenge, de 18.30 a 22.30 h. Hi col·labora l'empresa Autocars Font.