Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PAME ofereix gratuïtament la pista de grades als joves i la piscina descoberta als avis

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal d'Esports (PAME) torna a oferir als menors de 18 anys de Ripollet la possibilitat d'utilitzar la pista de grades del poliesportiu gratuïtament. L'espai es podrà usar el juliol i l'agost en aquells horaris que estiguin disponibles, sempre i quan no estigui demanada prèviament per usuaris o abonats al poliesportiu.

Per tal poder utilitzar-la s'han de seguir les normes següents:

- Cal que un pare, mare o tutor legal, o una persona major de 18 anys, es faci responsable del comportament i l'ordre de l'activitat esportiva.

- Han de ser un mínim de 8 jugadors.

- La pista només es podrà utilitzar per fer esport. Si es detecta un mal ús de la instal·lació, el PAME expulsarà als participants.

- Cal lliurar al PAME una llista amb les persones participants en l'activitat. Per tant, no podrà participar qui no estigui inscrit en aquesta llista.

Piscina gratuïta per a col·lectius en risc per la calor

Per altra banda, el PAME ofereix a tots els majors de 65 anys de Ripollet accedir gratuïtament a la piscina descoberta per pal·liar els efectes de la calor. L'accés serà fins a finals de juliol, de dilluns a divendres, a partir de les dues de la tarda i fins a l'hora de tancament de la piscina. L'oferiment s'estén a altres col·lectius en risc de patir problemes per la calor.

Per entrar caldrà identificar-se amb DNI i sempre es tindrà en compte l'aforament de la instal·lació existent en aquell moment i els criteris del PAME. Aquesta proposta quedarà oberta a altres col·lectius de risc, adreçant-se prèviament a les oficines del PAME per a valoració de cada cas.

E.P.