Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurats els diplomes del Programa de Formació i Inserció en Perruqueria i Estètica

Imatge 1.
Imatge 1
Els jardins del Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) van acollir el dimarts, 12 de juliol. el lliurament de diplomes del Programa de Formació i Inserció de Perruqueria i Estètica. Els alumnes van rebre el document que certifica que han finalitzat satisfactòriament les classes i de les pràctiques realitzades a establiments de Ripollet. A l'acte, van assistir el regidor de Cultura, Oriol Mor, l'alcalde de Ripollet, José María Osuna i el delegat d'Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet.

En els seus parlaments, Mor va apuntar que "l'educació ha d'estar al servei de la gent i ha de ser pública i de qualitat, com també la formació permanent". El regidor va afegir que els diplomes que lliuraven són una "obertura de portes, una ocasió de tenir més possibilitats dins del món laboral, que és complicat i, també, per a un millor desenvolupament personal".

Homet, per la seva banda, va explicar que la realització del curs era "una qüestió de confiança" per als alumnes per "tenir un futur millor". "Ara opteu a millors feines, que durin més temps, millors pagades. I no us quedeu aquí. Teniu capacitats per continuar formant-vos sense deixar el món laboral. Cada vegada que us traieu un nou curs, les vostres possibilitats laborals augmenten", els va animar.

L'alcalde, finalment, va apuntar que els resultats del curs han satisfactoris. Osuna va assenyalar que s'hi van apuntar 17 persones, dues d'elles van trobar feina abans de començar i la resta va realitzar pràctiques a empreses de Ripollet. L'alcalde va manifestar que aquest curs "és un exemple del què hem de fer a l'Ajuntament: posar a disposició de la gent cursos que els animin a formar-se per trobar feina".

El Programa de Formació i Inserció de Perruqueria i Estètica Curs ha tingut una durada de 1.000 hores i ha estat cofinançat per la Diputació i l'Ajuntament. Hi han pres part una quinzena de joves d'entre 16 i 21 anys, que no tenien el títol de l'ESO.

E.P.

Vegeu al Facebook d'InfoRipollet l'àlbum de fotos complet.