Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim critica la directora de Serveis Territorials d'Ensenyament per descartar el 4t institut

Imatge 1.
Imatge 1
La coalició Decidim Ripollet ha manifestat, a través d'un comunicat de premsa, la seva indignació per les declaracions de Carme Vigués, directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Sabadell, en una entrevista a la Revista de Ripollet en les quals descartava del tot la construcció d'un quart institut. Segons la coalició, Vigués menteix quan assegura que en cinc anys un nou institut quedaria buit. Decidim afirma que Carme Vigués "coneix la situació de Ripollet", i que la directora dels Serveis Territorials sap que "Ripollet tindrà la secundària col·lapsada i amb moltes aules massificades" durant més de 10 anys.
La coalició assegura que Vigués es contradiu quan "diu que hi ha menys nens de P-3 i acaba dient que se n'han matriculat els mateixos que l'any passat". Segons Decidim, "vol confondre a la població emmascarant el concepte de competències bàsiques amb qualitat d'ensenyament; si vol parlar de qualitat d'ensenyament que parli dels alumnes que abandonen l'ensenyament, dels que no obtenen el graduat, dels repetidors a l'ESO (més de 40% repeteixen un curs); que parli també de plantilles del professorat". "Fins i tot ens vol fer empassar que dediquin diners a una escola concertada per cursar l'ESO i després diuen que no tenen pressupost per a l'escola pública; tot plegat, un munt d'excuses de mal pagador", critica la coalició en el seu escrit.

Segons la coalició, "Ripollet necessita recuperar els anys de retard, a causa de la connivència de l'Ajuntament anterior amb la Generalitat; per un cantó, se cedien terrenys municipals i, per l'altre, no es reclamava amb força el 4t institut". I sentencia: "El que no pot fer Serveis Territorials és tractar a la comunitat educativa de Ripollet amb enganys i burles". Decidim Ripollet acaba el seu comunicat demanant diàleg amb la conselleria d'Ensenyament, i "canvis notables des de Serveis Territorials, per no haver de demanar la dimissió de Carme Vigués".

Foto: Carme Vigués, directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament.

J.S.