Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 8 de juliol del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant de la Festa Major de Ripollet. Ho hem fet amb el regidor de Cultura, Oriol Mor, i també amb Carles Capel, membre de la Comissió de la Festa Major. Amb tots ells desvetllarem alguns dels secrets de la Festa Major que tindrà lloc la darrera setmana d'agost.

Tot seguit, hem conversat amb José Luis Fernández, Luis Resina i Rafael Gómez, del Club de Jubilats de Ripollet, perquè dijous vinent l'entitat organitzarà un acte per reivindicar la construcció d'una residència d'avis al municipi.

També hem tingut als estudis de Ripollet Ràdio Miguel Molina, membre de l'associació de músics La Escalera perquè ens desvetllés més detalls del festival dedicat a Mèxic que organitzaran dissabte de la setmana vinent, 16 de juliol, al pati del Centre Cultural.

La música també ha estat la protagonista de la següent entrevista. Hem parlat amb Laura Roca per saber més coses del Festival de Danses Folklòriques que tindrà lloc diumenge, 10 de juliol, i que posarà sobre l'escenari del Teatre Auditori grups de Polònia i Puerto Rico.

I hem acabat conversant amb Maite Martí, de l'Associació de Veïns de Sant Andreu, entitat que demà celebra la festa del barri al parc de Norbert Fusté.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Oriol Mor i Carles Capel, regidor de Cultura i membre de la Comissió de la Festa Major, respectivament; José Luis Fernández, Luis Resina i Rafael Gómez, del Club de Jubilats de Ripollet; i Miguel Molina, de La Escalera;