Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El barri de Sant Andreu celebra aquest dissabte la seva festa

Imatge 1.
Imatge 1
Arriba l'estiu i els barris de Ripollet celebren les seves respectives festes. Aquest cap de setmana és el torn del barri de Sant Andreu. La festa del barri tindrà lloc aquest dissabte, 9 de juliol, al parc de Norbert Fusté durant tot el dia.
La jornada començarà a les 9.30 h, amb la melé de petanca, la cercavila dels Trabucaires de Ripollet i el 6è Torneig d'escacs. A les 9.45 h, es durà a terme la cercavila dels tambors de la Casa de Aragón de Cerdanyola, i a les 10 del matí es realitzaran tallers de maquillatge i papiroflèxia per als infants a càrrec de La Careta. A les 10.30 h, se celebrarà una xocolatada i el concurs infantil de dibuix. Tot això, amenitzat amb l'espectacle de titelles El somni de Lorca, a càrrec de La Careta Teatre. A les 11.45 h, es lliuraran els premis del concurs de dibuix i del torneig d'escacs. De 12 a 13 h, tindrà lloc una gran festa de l'escuma.

A la tarda es reprenen les activitats, a partir de les 19.30 hores. El públic assistent podrà gaudir de les actuacions de l'Associació Tres Passos i del Cuadro Andaluz. A les 23 hores, es posarà el punt final de la festa amb la revetlla, a càrrec del duo AL@MA.

Tots els participants a la festa rebran un punt de llibre dedicat a l'Any Lorca. L'Associació de Veïns de Sant Andreu instal·larà un servei de bar, que estarà operatiu durant tot el dia.

J.S.