Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 1 de juliol

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant dels acords del Ple Municipal de juny, celebrat ahir. El debat es va centrar al punt de les mocions, sobre la plantilla de Sorea i la comdemna del regidor andalús Andrés Bódalo.

Tot seguit, hem conegut com valoren les diferents formacions polítiques del municipi el resultat de les eleccions generals del passat 26 de juny, on En Comú Podem va tornar a ser la força més votada.

I una de les notícies de la setmana és que avui s'obre el termini per sol·licitar un dels 74 pisos de protecció oficial del barri de Pinetons en règim de lloguer amb opció a compra. N'hem parlat amb la regidora de Serveis Socials i Habitatge, Reyes Muñoz.

Finalment, hem conversat de temes culturals, com ara la 4a vetllada d'estiu que posa punt i final a la temporada de Nits de música i la valoració de les entitats sobre el primer semestre d'activitats de l'Any Lorca a Ripollet. Ens ha acompanyat Ángel Esteve, un dels portaveus de les entitats locals.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Foto: Ángel Esteve.