Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Ordinari del 30 de juny del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 26 de maig, una nova sessió ordinària del Ple Municipal. L'ordre del dia compta amb cinc punts i dues mocions. Els diversos temes que es tractaran en els punts del dia són d'àmbit administratiu, com ara una modificació de la relació de llocs de treball dins de la Corporació o la renúncia de la concessió d'una parada del Mercat Municipal.
Durant el Ple es debatran dues mocions. La primera està presentada pel grup de Decidim en la qual reclama la llibertat de l'activista Andrés Bódalo Pastrana, que fa un any va ser escollit regidor de Jaén per Podemos. Bódalo va ser condemnat per agressió a un regidor socialista durant una protesta convocada pel Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT). L'altra moció està presentada pels grups municipals de Decidim, PSC, Ciutadans, ERC-JxR i CiU per a garantir l'estabilitat de la plantilla de l'empresa Sorea, en cas que es tiri endavant la municipalització del servei d'abastament de l'aigua.

El Ple començarà a les 19.30 hores i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

J.S.