Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En Comú Podem agraeix el suport rebut a Ripollet en les eleccions del 26 de juny

Imatge 1.
Imatge 1
En Comú Podem a Ripollet ha fet públic un comunicat en el qual vol agrair "al poble de Ripollet i, en especial, a les 6.026 persones que ens han votat" a les eleccions generals del 26 de juny. Un suport que va permetre a la formació tornar a guanyar els comicis a Ripollet. En Comú Podem vol donar les gràcies als seus votants "per la seva maduresa política i no deixar-se esporuguir pels que han utilitzat la por com a argument".

En el text, En Comú Podem continua agraint als seus votants "per seguir pensant que junts serem capaços de crear una possibilitat de canvi que permetria una segona Transició des d'una democràcia molt incompleta, amb un benestar insuficient, una Espanya més justa, més democràtica, més solidària, lliure i més plurinacional en la qual els diferents pobles i nacions d'Espanya puguin expressar la seva identitat en un projecte comú, escollit per voluntat i no imposat per la força".

La formació, però, reconeix que els resultats de les eleccions a tot Espanya "no han estat els esperats, sent una sorpresa per a tothom i, en especial, una desil·lusió per a tots els integrants d'En Comú Podem, que esperàvem millors resultats que permetessin posar fi al govern corrupte del PP". Malgrat aquesta "desil·lusió", la formació assegura que "no ens rendirem en el nostre compromís de lluitar per una societat més justa".

E.P.