Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció de l'Associació Super-8 per la primera sessió del Festival de Curtmetratges

Imatge 1.
Imatge 1
Des de l'Associació Audiovisual de Ripollet Super-8 s'han mostrat "molt satisfets" de la primera jornada del Festival de Curtmetratges que va tenir lloc el 25 de juny a la nit. L'entitat, coorganitzadora de l'esdeveniment juntament amb la Regidoria de Joventut, va projectar 12 curts participants en el Festival i tres més que prenien part en el certamen Made in Ripo.

Segons Xavi Crespo, membre de l'Associació Super-8, el canvi d'ubicació de les projeccions (del pati del Casal de Joves, on s'havien fet en altres edició, a la rambla de Sant Jordi) va ser "una bona iniciativa, perquè molta que gent que passava per allà es quedava a veure els curts".

A més, a la projecció de les pel·lícules també es van sumar diverses paradetes de venda de menjar i altres productes, cosa que va ajudar a crear ambient. La segona sessió del Festival se celebrarà el 2 de juliol al mateix escenari. S'hi projectaran 14 films del Festival i tres del Made in Ripo.

El 9 de juliol encara hi haurà una nova sessió en la qual es projectaran les obres presentades a la novena edició del certamen de Curts Express. Posteriorment es lliuraran els premis a la Sala d'Actes del Centre Cultural.

E.P.