Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 40 joves han participat als cursos del Kftí durant el curs 2015-2016

Imatge 1.
Imatge 1
Una quarantena de joves d'entre 12 i 17 anys van acabar el 22 de juny el curs del Kftí del Casal de Joves. A més de participar en aquest servei educatiu i tenir accés a tots els seus recursos, els joves han gaudit dels tallers de música, dansa, sortides i excursions incloses en la programació d'aquest curs que ara acaba.

D'altra banda, l'espai destinat a majors de 18 anys ha dut a terme un total de 17 accions que van des de tallers de suport a músics, xerrades de formació ocupacional (treballar i estudiar a l'estranger), suport i difusió d'obres d'artistes locals, així com a espais d'aprenentatge medi ambiental.

El Kftí és un espai municipal coordinat per la Regidoria de Joventut que treballa de manera transversal amb tots els agents socials i educatius implicats en el desenvolupament integral dels i les joves: serveis socials, centres d'educació secundària, i departament de salut.

Les famílies interessades en el servei de Kftí per al curs 2016/2017 poden adreçar-se a la Regidoria de Joventut, a la rambla de Sant Jordi 6, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h, i dilluns, dimarts i dijous de 17 h a 19 h, o bé al telèfon: 935 046 024.

E.P.