Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina d'Habitatge rep el triple de demandes d'ajuts per al lloguer que l'any passat

Imatge 1.
Imatge 1
Un cop finalitzat el termini per a sol·licitar les subvencions al pagament de lloguer de l'habitatge habitual, el passat 15 de juny, l'Oficina Local de l'Habitatge ha informat que enguany ha rebut un total de 215 peticions. Aquest nombre suposa gairebé el triple de les tramitades l'any passat, que van ser 80.
El consistori afirma que un dels motius d'aquest notable augment és la posada en marxa de l'Oficina Local d'Habitatge, ara fa uns mesos. Un servei que a través d'un conveni amb la Generalitat "ha proporcionat la proximitat i la informació que necessitava la nostra ciutadania", tal com es llegeix a la nota de premsa de l'Ajuntament. D'altra banda, la nota a més destaca que aquest increment de peticions també reflecteix les dificultats per pagar el lloguer que té la gent en aquests moments.

Una vegada finalitzat el termini de sol·licituds, comença el treball de procediment administratiu per a gravar i comprovar les dades. Està previst que l'Agència Catalana de l'Habitatge, organisme depenent de la Generalitat de Catalunya, comuniqui l'atorgament de la subvenció cap al mes de novembre.

R.H.