Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 10 de juny del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem iniciat el programa parlant amb el portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca a Ripollet, José Villacañas, perquè ens expliqui com va anar la declaració de cinc membres de l'entitat als jutjats de Cerdanyola.

Hem conversat amb Anna Salvatella, directora de la llar d'infants municipal La Rodeta del Molí, que la setmana passada va celebrar el seu desè aniversari. Amb Salvatella hem comentat diversos aspectes d'aquesta primera dècada de la guarderia.

També ens ha visitat als estudis de Ripollet Ràdio Oriol Mor, regidor de Cultura, i ens ha explicat amb detall tots els canvis introduits en la programació de la Festa Major. Una programació que va ser presentada oficialment aquesta setmana.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: José Villacañas, portaveu de la PAH a Ripollet; Anna Salvatella, directora de La Rodeta del Molí; Oriol Mor, regidor de Cultura.