Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Ciclista Ripollet organitza la darrera pedalada femenina en BTT de la temporada

Imatge 1.
Imatge 1
El Club Ciclista Ripollet ha programat la tercera i última pedalada femenina d'aquesta temporada per a aquest diumenge, 12 de juny. L'objectiu de la prova és promoure el ciclisme entre les dones majors de 18 anys. El punt de partida és la plaça de Joan Abat, davant del Pavelló Municipal, a les 9 hores.

Les pedalades tenen un recorregut d'entre 20 i 30 quilòmetres i es desenvolupen per les lleres dels rius Ripoll i Besòs. Hi poden participar les parelles de la dona, fills i filles d'11 a 14 anys, acompanyats per la seva mare i amb autorització dels tutors, i els joves d'entre 15 i 18 anys amb autorització dels tutors.

Per a participar, cal inscripció prèvia. Les inscripcions es poden fer mitjançant el correu electrònic sggorina@gmail.com o bé al telèfon 606 554 014, fins aquest dijous, 9 de juny. També, els divendres, de 20.45 h a 21.45 hores, a la secretaria del Club Ciclista, a la segona planta del Pavelló Municipal. El Club tramitarà, a càrrec seu, una assegurança a tot participant, que haurà d'aportar nom i cognoms, número de DNI i data de naixement.

M. L.