Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 3 de juny del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant de la Festa del Medi Ambient, que se celebrarà aquesta tarda a la Casa Natura. N'hem parlat amb el regidor de Medi Ambient, Ramiro Moldes, que ens n'ha donat més detalls.

Hem conversat amb David Estruch, un voluntari que es troba a Grècia ajudant en els camps dels refugiats. És integrant de l'entitat 'Ajudem, ayudamos, help', que organitza dijous vinent a l'Enovin un sopar benèfic per recaptar fons.

També ens ha visitat als estudis de Ripollet Ràdio Vanessa García, Tamara Núñez i Joana Garcia, membres de La Careta Teatre, entitat que durant aquests dies està presentant diversos espectacles. Hem xerrat amb elles d'aquestes obres i dels seus pròxims projectes.

Hem tancat l'Info amb Lourdes Solà, infermera del CAP Pinetons, que ens ha fet cinc cèntims de la Caminada sense Fum, que se celebrarà demà dissabte al matí.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Tamara Núñez, Vanessa Garcia i Joana Garcia, de La Careta Teatre; Lourdes Solà, infermera del CAP Pinetons.