Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Casa Natura i la Jugatecambiental celebren el Dia Internacional del Medi Ambient

Imatge 1.
Imatge 1
La Casa Natura celebra avui, 3 de juny, la Festa del Medi Ambient. L'acte està oberta a tot el públic i, a banda de commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient, clou el programa d'activitats del curs escolar. La festa començarà a les cinc de la tarda sota les moreres del jardí amb diverses activitats relacionades amb l'Any Lorca. Així doncs, enguany el fil conductor de les activitats seran diferents poesies del poeta granadí que tenen a veure amb la natura.

El programa d'activitats també inclourà diferents propostes, com ara una gimcana, una taula de ciència, un taller de planter de varietats hortícoles, una representació teatral sobre el poema Encuentros de un caracol aventurero, les cuines solars amb infusions i una presentació del taller de tints naturals que es va realitzar durant la setmana del Ripollet Cultiva't. També la cooperativa Jardinet mostrarà algunes de les actuacions que es realitzen a l'horta social del Molí d'en Xec. A l'interior de la Casa es podrà visitar l'exposició La meteorologia, una ciència popular.

Cloenda de la Jugatecambiental fins a la tardor

El Dia del Medi Ambient també centrarà la darrera sessió de la Jugatecambiental de la temporada. Diumenge, 5 de juny, el brollador del parc dels Pinetons acollirà diversos jocs, activitats per a tota la família i esmorzar entre dos quarts de dotze del matí i dos quarts de dues de la tarda.

E.P.