Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet s'adhereix a la declaració municipalista a favor de la Renda Garantida de Ciutadania

Imatge 1.
Imatge 1
L'alcalde de Ripollet, José María Osuna, va participar el passat dimarts 31 de maig a un acte públic de suport a la ILP de la Renda Garantida de la Ciutadania. A l'esdeveniment, organitzat per la Comissió Promotora de la Renda Garantida de Ciutadania a la sala d'actes de CCOO a Barcelona, es va presentar una declaració en favor d'aquesta Iniciativa Legislativa Popular (ILP), que ja han signat una cinquantena d'alcaldes i alcaldesses d'arreu de Catalunya. La declaració porta com a títol Urgeix el dret a la Renda Garantida de Ciutadania per superar la pobresa a Catalunya! (vegeu el document adjunt).
Aquesta no és la primera vegada que Ripollet es posiciona a favor d'aquesta ILP, que té per objectiu que ningú visqui per sota del llindar de la pobresa. En dues ocasions, el Ple municipal ha debatut i aprovat mocions a favor de la renda garantida.

Arran d'aquest acte públic de suport a la ILP de la Renda Garantida Ciutadana, l'Associació d'Aturats de Ripollet-Cerdanyola ha organitzat un debat, amb el suport d'ambdós consistoris, per divulgar i estendre aquesta reivindicació. L'acte tindrà lloc dimarts vinent, 7 de juny, a les 19 hores, al Centre Cívic del Pont Vell. Sergi Raventós, membre de la Xarxa de Renda Bàsica, serà l'encarregat de moderar el debat.

Fotos: Sabadell Acció Social i Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania.

J.S.