Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acaba el període per demanar la subvenció al pagament del lloguer de l'habitatge habitual

Imatge 1.
Imatge 1
Les persones que desitgin demanar una subvenció per al pagament del lloguer de l'habitatge habitual tenen temps fins aquest dimecres, 15 de juny. Les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de les 8.30 h a les 14 h, i de 15.30 h a les 19 h. Els requisits i la documentació necessària es poden trobar a aquest enllaç.

La subvenció cobreix el 40% de l'import del lloguer amb un límit màxim de 200 euros mensuals o 2.400 euros anuals per habitatge. Les persones sol·licitants hauran de ser titulars del contracte de lloguer i que l'import mensual del lloguer sigui inferior als 600 euros.

S'establirà un ordre de puntuació prioritzant les persones majors de 65 anys, famílies nombroses, monoparentals, amb fills amb discapacitat o persones que hagin perdut l'habitatge com a conseqüència d'un desnonament, execució hipotecària o dació en pagament en els darrers 12 mesos.

Per demanar més informació o aclariments al respecte cal contactar amb l'Oficina Local d'Habitatge de Ripollet (habitatge@ripollet.cat, telèfon 93 504 60 07, carrer de la Salut, 1).

E.P.