Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una xerrada se centra en la salut de les dones i l'ús dels medicaments

Imatge 1.
Imatge 1
Amb motiu de la celebració del Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones, la Regidoria de Polítiques de Gènere i Feminismes ha organitzat diverses activitats. La primera té lloc aquest dimecres, 1 de juny. Es tracta de la xerrada Ser dona no és una malaltia. La medicalització de la vida i la salut de les dones, que anirà a càrrec de Margarita López Carrillo, documentalista de salut. La trobada es durà a terme a partir de les 18 hores, a la sala d'actes del Centre Cultural.
Margarita López és creadora i responsable del Centre de Recursos de Dona i Salut de l'Associació CAPS (Centre d'Anàlisis i Programes Sanitaris), presidenta de la Xarxa de Dones per la Salut de Catalunya i membre del comitè de redacció de la revista MyS (Mujeres y Salud). En la seva conferència, pretén aprofundir en les preguntes entorn de la creixent intervenció mèdica a la vida de tota la població i, en especial, de les dones. S'esvairan dubtes sobre la prevenció en salut, la menopausa, la manca de desig o la vacuna contra el virus del papil·loma humà, entre altres.

Les activitats del Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones es completen amb dues exposicions: Dones Grans, Grans Dones i Una Gran Història. Totes dues mostres es podran visitar del 6 al 19 de juny al Casal d'Avis.

J.S.