Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 27 de maig del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant d'un dels principals esdeveniments d'aquest cap de setmana: els Espais amb Encant. I ho hem fet amb el regidor de Patrimoni i Memòria Històrica, David Fontanals, i també amb Juan López, d'Epidemic Dance Show, l'entitat que obrirà demà dissabte aquest esdeveniment dels Espais amb Encant.
Una altra de les activitats imprescindibles d'aquest cap de setmana a Ripollet serà el Corpus que organitza l'Associació Cultura i Tradició. Els carrers del nucli antic es tornaran a omplir diumenge de les catifes de flors, i per parlar-nos de tot el que veurem hem tingut al president de Cultura i Tradició, Pere Padró.

També ens han visitat als estudis de Ripollet Ràdio el Xavi Crespo i el Musta Gómez, impulsors d'una nova entitat. Es tracta de l'associació audiovisual Ripollet Super 8 que aplega els amants del món del vídeo i els curtmetratges.

Hem tancat l'Info amb Néstor Yuguero, membre de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca a Ripollet que diumenge va finalitzar la volta a Espanya en bicicleta per fer visible les cinc reivindicacions de la PAH. Yuguero vindrà acompanyat del portaveu de la PAH a Ripollet, José Villacañas.

A l'Info d'avui també els hem fet diferents propostes culturals tant d'aquest cap de setmana com de la setmana vinent i els hem ofert la crònica esportiva de la mà del nostre company Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: El regidor de Patrimoni i Memòria Històrica, David Fontanals, i Juan López, d'Epidemic Dance Show; Xavi Crespo i Musta Gómez, membres de l'Associació Audiovisual Ripollet Super 8; i Néstor Yuguero i José Villacañas, membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH).