Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Ordinari del 26 de maig del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 26 de maig, una nova sessió ordinària del Ple Municipal. L'ordre del dia compta amb sis punts i quatre mocions. Entre els diferents temes a tractar, hi ha el sorteig dels membres integrans de les meses electorals per al 26 de juny, l'acord sobre el complement a la prestació per incapacitat laboral, accident laboral o malaltia professional, i la Memòria del Defensor de la Ciutadania 2015, entre altres.

Durant el Ple es debatran quatre mocions. La primera està presentada per Ciutadans sobre el seguiment i execució de les mocions aprovades pel Ple. La segona és de Decidim i demana el rebuig a la sentència del cas Raval. Les dues restants han estat presentades pel PSC i fan referència a l'acord comercial entre els Estats Units i la Unió Europea, i a la modificació dels criteris d'adjudicació dels contractes menors.

El Ple començarà a dos quarts de vuit del vespre i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

E.P.