Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada al Casal de Joves sobre les possibilitats de viure de la música

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest 25 de maig, el Kftó organitza la xerrada titulada 'Es pot viure de la música?'. Anirà a càrrec de Quimantú Segura, músic, antropòleg, tècnic de so, militant del col·lectiu de músics Dissidència Sònica i director de l'Espai Musical La Bàscula de Barcelona.

La xerrada, que començarà a les sis de la tarda al Casal de Joves, girarà al voltant de conceptes com la professionalitat, la indústria cultural, la qualitat, el mercat, la gestió comunitària del so i la gestió de la indústria cultural, entre altres. Posteriorment, hi haurà un debat amb els assistents.

L'entrada a la xerrada es gratuïta, però es recomana fer inscripció prèvia al correu kftoripollet@gmail.com o bé al Facebook del Kftó.Satisfacció pel taller de rap

Per altra banda, la Regidoria de Joventut ha realitzat durant aquest segon trimestre un taller de rap amb joves del Kftí de 12 a 17 anys. L'objectiu del taller ha estat que el jovent conegui el rap com a forma de cultura urbana i com a mitjà d'expressió.

El resultat final ha estat la producció d'un vídeo amb una cançó de rap que té com a escenari Ripollet. Tot el procés de creació ha estat desenvolupat pels mateixos joves, tant la composició, com l'enregistrament i gravació, i ha esta conduït pel tallerista Sergi Martínez.

E.P.