Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada al Casal de Joves sobre les possibilitats de viure de la música

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest 25 de maig, el Kftó organitza la xerrada titulada 'Es pot viure de la música?'. Anirà a càrrec de Quimantú Segura, músic, antropòleg, tècnic de so, militant del col·lectiu de músics Dissidència Sònica i director de l'Espai Musical La Bàscula de Barcelona.

La xerrada, que començarà a les sis de la tarda al Casal de Joves, girarà al voltant de conceptes com la professionalitat, la indústria cultural, la qualitat, el mercat, la gestió comunitària del so i la gestió de la indústria cultural, entre altres. Posteriorment, hi haurà un debat amb els assistents.

L'entrada a la xerrada es gratuïta, però es recomana fer inscripció prèvia al correu kftoripollet@gmail.com o bé al Facebook del Kftó.



Satisfacció pel taller de rap

Per altra banda, la Regidoria de Joventut ha realitzat durant aquest segon trimestre un taller de rap amb joves del Kftí de 12 a 17 anys. L'objectiu del taller ha estat que el jovent conegui el rap com a forma de cultura urbana i com a mitjà d'expressió.

El resultat final ha estat la producció d'un vídeo amb una cançó de rap que té com a escenari Ripollet. Tot el procés de creació ha estat desenvolupat pels mateixos joves, tant la composició, com l'enregistrament i gravació, i ha esta conduït pel tallerista Sergi Martínez.

E.P.