Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC vol més transparència en els criteris d'adjudicació dels contractes menors

Imatge 1.
Imatge 1
El PSC de Ripollet presentarà al Ple Ordinari d'aquest dijous, 26 de maig, dues mocions. En la primera demanen la modificació dels criteris d'adjudicació dels contractes menors. En concret, els socialistes sol·liciten que a les Bases d'Execució del Pressupost, en totes les adjudicacions de més de 3.000 euros sigui obligatori disposar com a mínim de tres pressupostos.

A més, s'haurà d'incorporar a l'expedient la motivació i l'argumentari de l'adjudicació. En casos excepcionals, quan per qualsevol circumstància no sigui possible complir amb aquesta normativa, s'haurà de justificar els motius.

Finalment, el PSC de Ripollet vol que el pressupost municipal i les Bases d'Execució siguin publicades al Portal de la Transparència a la pàgina web municipal, ripollet.cat.

La segona moció que presentaran els socialistes ripolletencs insta el govern espanyol a impulsar mesures justes, democràtiques i sostenibles per assolir un bon Acord Transatlàntic per al Comerç i la Inversió entre la Unió Europea i els Estats Units.

E.P.