Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurats els diplomes a 14 alumnes del nivell Bàsic de català del programa Aprèn.cat

Imatge 1.
Imatge 1
L'alumnat del nivell Bàsic del programa Aprèn.cat va rebre el 19 de maig els certificats d'assistència i assoliment d'aquest curs que va finalitzar dimarts, 17 de maig. A l'acte hi van assistir Oriol Mor, regidor de Cultura, Joventut i Educació de l'Ajuntament de Ripollet; Elvira Pereira, directora de l'Oficina de Treball de Ripollet; i la professora i els alumnes del curs.

El programa Aprèn.cat, fruit de la col·laboració entre el Servei Català d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), es va iniciar a Catalunya el desembre de 2011. Té per objectiu incrementar l'ocupabilitat i facilitar la integració social i laboral de les persones inscrites al SOC, gràcies a l'aprenentatge de la llengua catalana.

Enguany a Ripollet s'han fet 3 cursos Bàsic 1, 2 i 3 durant els mesos de febrer, març, abril i maig. Hi han participat 23 alumnes de diferents nacionalitats: espanyols, romanesos, del Marroc, Veneçuela, Guinea, Panamà i l'Uruguai. Alguns d'ells no han pogut acabar el curs perquè en alguns casos han trobat feina i finalment 14 persones han obtingut el certificat oficial de nivell Bàsic (A2).

E.P.