Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visites teatralitzades al Molí d'en Rata en el Dia Internacional dels Museus

Imatge 1.
Imatge 1
Ripollet celebra diumenge, 22 de maig, el Dia Internacional dels Museus amb una jornada de portes obertes al Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata. Les instal·lacions d'aquest equipament es podran visitar entre les deu del matí i les dues de la tarda. A més, a dos quarts d'onze del matí i a les dotze del migdia s'hi organitzaran sengles visites teatralitzades.

El teatre també serà el protagonista de l'activitat que tindrà lloc al Molí d'en Rata a partir de les dotze del migdia. Es tracta del taller familiar Juga amb la Història, el qual portarà per títol El teatre grec: les màscares, la tragèdia i la comèdia. Es recomana inscripció prèvia (tant a les visites teatralitzadeas com al taller) a molidenrata@ripollet.cat.

Finalment, a la una de la tarda, tindrà lloc un dels moments més esperats de la jornada amb la presentació de La Joia del Museu. Aquesta activitat consisteix en presentar, dins de la programació del Dia Internacional dels Museus, una peça del fons del museu que destaqui per la seva singularitat, perquè hagi estat recentment restaurada o senzillament perquè acostumi a estar sempre a la zona de reserva i no sigui visible per al públic que visita el museu. En aquesta edició la Joia serà la col·lecció d'objectes de farmàcia i microbiologia d'Ernest Boquet.

E.P.