Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La música pren protagonisme a la Nit dels Museus

Imatge 1.
Imatge 1
Ripollet se suma a la Nit dels Museus amb una sèrie d'actes organitzats al Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata que tindran lloc el 21 de maig. El primer d'aquests actes començarà a les set de la tarda amb una visita guiada de l'exposició Les riuades de 1962. Serà una de les últimes visites comentades que es farà d'aquesta mostra abans que es canviï.

A dos quarts de deu de la nit, l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, de la mà d'Àngel Esteve i Rafael López, organitzarà una sessió especial de Nits de Música. Sota el títol Nit de Museus amb Federico García Lorca i Enric Granados, es recitaran i ballaran poemes i cançons de l'autor. A més, en aquesta parlarà també dels aniversaris de Ramón Llull, Cervantes i Shakespeare. Col·laboraran en l'acte Noelia España, de Dansa Jove; Esther, profesora de guitarra del Centre Cultural  i la rapsoda Laura Yepes.

A continuació, la formació Delta Road Riders oferirà un concert, a partir de dos quarts d'onze de la nit, de clàssics de rock-blues en format acústic.

E.P.