Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'obra teatral 'You say tomato' reflexiona sobre el sentit real de l'art

Imatge 1.
Imatge 1
Divendres, 20 de maig, el Teatre del Mercat Vell acull la representació teatral You Say Tomato, de Joan Yago. Es tracta d'una comèdia humana on el diàleg còmic i la música lleugera construeixen una reflexió sobre el sentit de l'art en el món en el qual vivim. L'espectacle comença a les 21 hores i el preu de l'entrada és de 16 euros.

L'obra està protagonitzada per en Santi i la Rosó, una parella que va construir la seva història amorosa a partir d'un trepidant projecte musical que els havia de portar al capdamunt de l'escena catalana. Els anys van anar passat fins a arribar a l'actualitat. Avui, ambdós segueixen esperant que se'ls obrin les portes i recuperar els diners que han perdut en la darrera gira. La parella no tindrà més remei que preguntar-se cap a on van el seu projecte musical i la seva història d'amor.

Sortida a Terrassa
Per altra banda, l'Associació d'Espectadors ha organitzat per aquest dissabte, 21 de maig, una sortida a Terrassa per visitar el passat industrial de la ciutat, el centre, i assistir a l'espectacle Suite Vivace, al Centre Cultural de Terrassa. La sortida serà a dos quarts de deu del matí des del pavelló Joan Creus.

M. L.