Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenquen els actes programats pel Dia Internacional dels Museus

Imatge 1.
Imatge 1
Dimecres, 18 de maig, arrenca la programació del Dia Internacional dels Museus. Serà a partir de les set de la tarda amb la presentació del llibre Berenguer Saltells. Matar per la dignitat (1350), de l'historiador Miquel Sánchez. L'acte tindrà lloc al CIP Molí d'en Rata i anirà a càrrec de Josep F. Trabal i Robert Á. Massalies. Elisa Riera en recitarà uns fragments.

Dissabte, 21 de maig, hi haurà una visita guiada a l'exposició Les riuades de 1962, situada al mateix Molí d'en Rata. Serà a les set de la tarda. L'equipament acollirà a partir de dos quarts de deu de la nit una sessió especial de les Nits de Música amb un homenatge a Lorca i Granados. Els actes de dissabte es tancaran amb un concert acústic de Delta Road Riders a partir dos quarts d'onze de la nit.

Diumenge, 22 de maig, serà jornada de portes obertes al Molí d'en Rata, de deu del matí a dues de la tarda. A dos quarts d'onze i a les dotza hi haurà visites teatralitzades. A les dotze també començarà el taller familiar Juga amb la Història, aquest cop dedicat a les màscares del teatre grec clàssic. I a la una de la tarda es presentarà la Joia del Museu, una col·lecció d'objectes de farmàcia i microbiologia d'Ernest Boquet.

La programació ha estat elaborada per l'Ajuntament de Ripollet i per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, Dansa Jove Noelia España i Laura Yepes, i pel Grup d'Estudis Cerdanyolencs Les Freixes.

E.P.