Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les inscripcions al Casal d'Estiu 2016

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre d'Esplai La Gresca i el Centre d'Esplai L'Estel obren aquesta setmana el termini de les inscripcions per al Casal d'Estiu 2016. Des d'aquest dilluns, 9 de maig, fins al 13 de maig, La Gresca realitzarà les inscripcions al Casal de Joves (rbla. de Sant Jordi, 6), de 17 a 20 hores. Per la seva banda, L'Estel realitzarà les inscripcions de l'11 al 13 de maig a la seu de l'entitat, a la Torre Can Mingrat (carrer de Tamarit, 80), de 16 a 19 hores.


Els casals d'estiu tindran lloc del 27 de juny fins al 29 de juliol. Enguany l'Esplai La Gresca celebrarà el seu casal a les escoles Els Pinetons, Tatché i Escursell. Mentrestant, l'Esplai L'Estel utilitzarà les instal·lacions de l'escola Anselm Clavé. Precisament, que L'Estel faci el casal a les dependències d'una escola pública és una de les novetats d'enguany.

La realització dels casals d'estiu compta amb la col·laboració de les AMPA de les escoles públiques de Ripollet, les direccions de les escoles i els departaments d'Educació, Serveis Socials i Joventut de l'Ajuntament de Ripollet. Les famílies que triïn el casal de L'Estel podran sol·licitar una beca del Departament de Serveis Socials en cas que sigui necessari.

Arran del treball previ amb els diversos agents educatius, s'han produït canvis respecte als anys anteriors, com és la incorporació del Centre d'Esplai L'Estel. El diàleg i la recerca d'un model de casal viu, que s'adapti a les necessitats de les famílies al llarg del temps, es plasmarà l'any vinent en nous debats i propostes.

J.S.