Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Ciclista Ripollet organitza aquest diumenge una nova pedalada femenina en BTT

Imatge 1.
Imatge 1
El Club Ciclista Ripollet ha programat una nova pedalada femenina per a aquest diumenge, 8 de maig. L'objectiu de la prova és promoure el ciclisme entre les dones majors de 18 anys. El punt de partida és la plaça de Joan Abat, davant del Pavelló Municipal, a les 9 hores.
Les pedalades tenen un recorregut d'entre 20 i 30 quilòmetres i es desenvolupen per les lleres dels rius Ripoll i Besòs. Hi poden participar les parelles de la dona, fills i filles d'11 a 14 anys, acompanyats per la seva mare i amb autorització dels tutors, i els joves d'entre 15 i 18 anys amb autorització dels tutors.

Per a participar, cal inscripció prèvia. El Club tramitarà, a càrrec seu, una assegurança a tot participant, que haurà d'aportar nom i cognoms, número de DNI i data de naixement. Les inscripcions es poden fer mitjançant el correu electrònic sggorina@gmail.com, o bé, al telèfon 606 554 014. També, els divendres, de 20.45 h a 21.45 hores, a la secretaria del Club Ciclista, a la segona planta del Pavelló Municipal.

J.S.