Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dia de la Dansa aplega centenars de ripolletencs per gaudir d'exhibicions de ball al carrer

Imatge 1.
Imatge 1
Centenars de ripolletencs van gaudir divendres passat, 29 d'abril, de la celebració del Dia Internacional de la Dansa que es va dur a terme a Ripollet. Fins a 10 entitats relacionades amb el ball i la dansa van participar en el recorregut per la vila mostrant els seus balls. Les places d'en Clos i del Molí, les pistes de l'Esbar i la plaça de Joan Abat es van omplir d'un nombrós públic que va gaudir amb les exhibicions dels diferents ballarins i ballarines i dels seus variats estils.
L'itinerari es va allargar durant tota la tarda i el vespre. En total, hi van participar més de 200 persones, membres i socis de les diverses entitats. El públic va veure exhibicions de hip hop, de dansa clàssica i contemporània, de flamenc i d'un llarg etcètera. El punt final el van posar, per una banda, una masterclass oberta a tothom a davant del Pavelló Joan Creus i, per altra banda, la representació al Teatre Auditori de l'espectacle 'Refugiada poètica' de la ballarina Claire Ducreux.

Les associacions que van prendre part en aquesta celebració són Gimnàs Bunkay, Amics del Teatre, Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, Acció Fotogràfica Ripollet, Associació Tres Passos, Ballet Flamenco Carmela, Danza Joven Noelia España, Epidemic Dance Show, Escola de Dansa Odette, Gimnàs Duo Fitness, Ripollet Country i SB Dance.

J.S.