Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les jornades ecològiques de Ripollet, Cultiva't

Imatge 1.
Imatge 1
La Regidoria de Medi Ambient i diverses entitats del municipi organitzen per a aquesta primera quinzena de maig les jornades ecològiques del Ripollet Cultiva't. Les activitats arrenquen aquest dimarts, 3 de maig, amb un taller de tintures vegetals al Casal d'Avis. Enguany, per primer cop, se celebrarà també la Festa en Verd, un esdeveniment que servirà per promoure els hàbits saludables i la responsabilitat en els conreus respectuosos amb el medi ambient, entre altres.

La Festa en Verd tindrà lloc el 8 de maig, de deu del matí a les cinc de la tarda al parc del Riu Ripoll. L'acte, organitzat per l'Ajuntament de Ripollet, la Casa Natura i La Carxofa Rebel, inclourà activitats diverses com exposicions de cultius, taules de conreu, trobades, lectura de contes, horta social, tallers artesans, intercanvi de llavors, taller de planta i brots, hotel d'insectes, i taller de pintures vegetals i de pa, entre altres.

Precisament, el taller de pintures vegetals obrirà els actes del Ripollet Cultiva't, ja que es realitza també els dies 3 i 4 de maig al Casal d'Avis, de deu del matí a dotze del migdia. El taller, que és obert a tothom, anirà a càrrec d'Àngels Blàzquez, de la cooperativa Jardinet.

Les activitats del Ripollet Cultiva't continuaran l'11 de maig amb una xerrada sobre sobirania alimentària al Centre Cultural. L'activitat començarà a dos quarts de vuit del vespre i anirà a càrrec de Gustavo Duch. I al matí del 14 de maig s'organitzarà una visita a l'horta social de Ripollet, a càrrec de Mario Giménez, també de Jardinet.

Fotos: cartell de les jornades i de la roda de premsa de presentació, a càrrec del regidor de Medi Ambient, Ramiro Moldes.

E.P.