Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inici de les pràctiques del curs d'Auxiliar d'imatge

Imatge 1.
Imatge 1
El programa de formació d'Auxiliar d'imatge: perruqueria i estètica es troba en la fase d'entrada al món laboral. Gràcies al compromís de nou centres de treball del sector, els alumnes tenen l'oportunitat de treballar en vuit empreses de la vila i una a Cerdanyola. Aquestes els proporcionaran la base pràctica per aplicar els coneixements apresos durant l'aprenentatge. L'objectiu és que els joves adquireixin l'experiència necessària per trobar una feina qualificada i duradora al mercat de treball.

Altrament, el Patronat Municipal d'Ocupació està preparant la sol·licitud dels nous Programes de Formació pel curs vinent. Com a novetat, es volen oferir dues especialitats: Auxiliar imatge personal: perruqueria i estètica, i Auxiliar activitats d'oficina i serveis administratius.

Aquests cursos encaixen dins els Programes de Formació i Inserció (PFI), dirigits als joves d'entre 16 i 21 anys que van abandonar l'ESO sense obtenir el títol. La finalitat d'aquests programes és proporcionar als joves la possibilitat d'incorporar-se de nou al sistema educatiu per continuar estudis de Formació Professional.

M. L.