Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el període per demanar les beques per als Casals d'Estiu de La Gresca

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dilluns, 25 d'abril, s'obre el termini per sol·licitar una beca per als Casal d'Estiu que organitza el Centre d'Esplai La Gresca, amb la col·laboració de les AMPA i de l'Ajuntament. Des de dilluns fins al dijous, dia 28 d'abril, membres de La Gresca instal·laran un punt d'informació al Centre Cultural per recollir la documentació. Aquest punt estarà obert dilluns, dimecres i dijous, de 17 a 20 hores, i dimarts, de 10 a 14 h.
Els Casals d'Estiu de La Gresca tindran lloc a finals de juliol. Sota el lema 'Un estiu per a tothom', l'entitat vol que cap infant es quedi sense una activitat d'estiu per una causa econòmica. Per això, gestiona amb la Fundació Catalana de l'Esplai les beques per a les activitats d'estiu. Per sol·licitar la beca, cal formalitzar el procés d'inscripció. Per tant, és imprescindible que els interessats portin la documentació de la inscripció i la documentació que acrediti la seva situació econòmica.

Tota la documentació es pot trobar a la pàgina web de La Gresca, a la secció de Secretaria. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93 691 36 75. Per últim, es poden trobar els díptics informatius dels casals i la documentació necessària per a la sol·licitud de beques en els enllaços al final d'aquesta notícia.

J.S.