Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dilluns 25 d'abril s'organitza una xerrada sobre la preinscripció a les escoles bressol

Imatge 1.
Imatge 1
Després de les jornades de portes obertes a les escoles bressol, La Rodeta del Molí i La Verema, el Centre Cultural acollirà aquest dilluns, 25 d'abril, una xerrada informativa per esvair els dubtes de les famílies. La sessió informativa tindrà lloc a les 18 hores.
El termini per presentar les sol·licituds de preinscripció a les escoles bressol serà del 2 al 13 de maig. El formulari s'haurà d'entregar dins del termini a l'escola bressol que s'esculli com a primera opció. La documentació a aportar es pot trobar en aquest enllaç.

Beques de menjador i material escolar de P3 a 4rt d'ESO
Continua oberta, fins al 29 d'abril, la convocatòria de la Regidoria de Serveis Socials per a la sol·licitud de beques escolars de menjador i material. El model de sol·licitud de les beques es pot aconseguir als centres educatius, a Serveis Socials (carrer de la Salut,1), a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i a aquest enllaç. Les beques, atorgades amb fons del Consell Comarcal, són gestionades a través del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet. Per tal de facilitar la tramitació, es recomana concertar cita prèvia per internet a l'OAC.

J.S.