Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les places del municipi acullen una exhibició de balls en el Dia Internacional de la Dansa

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest divendres, 29 d'abril, és el Dia Internacional de la Dansa. I, per a celebrar-ho, s'ha organitzat una activitat que es portarà a terme el mateix 29 d'abril a diferents espais del municipi. Es tracta d'actuacions de diferents estils de ball realitzats per diverses entitats de Ripollet i que culminaran amb una ballada popular davant el pavelló municipal. En aquesta activitat hi participen una desena d'entitats ripolletenques que han tingut el suport de l'Ajuntament.

L'activitat començarà a les sis de la tarda a la plaça d'en Clos, on es farà una exhibició de ball de mitja hora i d'estils diversos (contemporània, urbanes, de saló, ritmes llatins, flamenc i country, entre altres). Després es repetirà l'acte a la plaça del Molí, a les antigues pistes de l'ESBAR i a la plaça de Joan Abad. En aquest darrer espai s'oferirà una classe de ball a tothom qui estigui interessat.

El Dia Internacional de la Dansa es clourà al Teatre Auditori del Mercat Vell, on la ballarina Claire Ducreux interpretarà l'espectacle Refugiada poètica. Serà a partir de les nou del vespre en un acte inclòs dins la programació de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

E.P.